
بررسی و شناسایی علائم سرطان
محمد ۲۰ روز پیش
تورم و درد در مفاصل و مچ دست ها می تواند یکی از علائم هشداردهنده وجود تومور یا سرطان در دست باشد. این شرایط پزشکی به طور معمول بدون نیاز به جراحی، از طریق استفاده از روش های درمانی پیشرفته و مصرف دارو قابل درمان و بهبود است. متخصصان پزشکی با تشخیص دقیق و به کارگیری رویکردهای درمانی مناسب، می توانند این مشکلات را به طور موثر درمان کنند و سلامت و آسایش بیماران را تأمین نمایند.
تومورها و کیست های سرطان دست
تومور، رشد غیرطبیعی بافت در بدن است. سلول های توموری قادر به تنظیم رشد خود نیستند و بنابراین تولید سلول های بیشتری می کنند، منجر به ایجاد یک توده می شوند. اگرچه بسیاری از تومورها سرطانی هستند، اما تومورهای دست معمولاً سرطانی نیستند. شایع ترین تومور دست، تومور سلول غول پیکر تاندون است که می تواند بسیار دردناک باشد و معمولاً در کف دست و روی انگشت اشاره یا انگشت میانی قرار دارد.
تومور سخت و جامد باعث می شود که انگشت کاملا آسیب ببیند در مقابل، کیست باعث تجمع مایع در مفاصل دست و مچ دست می شود و در هنگام حرکت باعث ایجاد درد میشود.این مشکل در افراد با سنین مختلف رخ می دهد، در حالی که معمولاً نشانه ای جدی از مسائل مربوط به پزشکی نیست اما گاهی تومورها و کیست ها می توانند بسیار دردناک و ناتوان کننده باشند.برخی روش های درمانی وجود دارند که می توان مچ دست و آرنج را با پیشرفته ترین روش های درمانی بهبود بخشید.

سرطان دست چیست و چه علائمی دارد؟
علائم و نشانه های تومورهای یا کیست دست چیست؟
- متخصصان بر این باورند که اصلی ترین علامت و نشانه تومورهای خطرناک دست سفت شدن یا پینه بستن دست ها و یا در قالب تورم و یا ترک بر روی دست هستند.
- درد در ناحیه آسیب دیده (اگرچه گاهی اوقات می تواند دردناک نباشد)
- درد در هنگام حرکت دادن مفاصل
- تورم یا توده ای که در حال رشد است و به تدریج یا ناگهانی ممکن است سخت یا نرم شود.
- از دست دادن انعطاف پذیری دست
- ضعف در انگشت یا مچ دست
- بی حسی یا سوزن سوزن شدن در دست
* نکته مهم این است که علائم عنوان شده به صورت کلی بیان شده است و به جز مورد اول یعنی سفتی و پینه بستن دست سایر علائم به صورت قطعی از علائم تومورهای سرطانی نیستند و علامت تومور قابل درمان می باشند.*
اگر این علائم همچنان ادامه پیدا کند و با شیوه زندگی تان تداخل داشته باشد، حتما باید با یک متخصص تماس بگیرید.

ضعف در مچ دست از نشانه های سرطان دست
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به کیست یا تومور دست قرار دارند؟
در حالی که خیلی مشخص شده نیست اما برخی عوامل خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند.
- قرار گرفتن در معرض اشعه
- آرتروز
- چاقی و اضافه وزن
- سیگار کشیدن
- تغذیه ضعیف و نامناسب
- فعالیت های که باعث فشار بر روی مفاصل می شود، مانند ژیمناستیک و تنیس

تومور یا سرطان دست در افراد مبتلا به آرتروز
چگونه می توان تومور کیست دست را تشخیص داد؟
معاینه یک پزشک با تجربه برای تشخیص لازم است.گاهی اوقات ممکن است که یک اشعه ایکس تجویز شود و یا سایر شرایط احتمالی را بررسی کنند.
درمان های کیست یا تومور دست
گزینه های درمانی غیر جراحی:
- داروهای ضد التهابی
- تخلیه مایع کیست با سوزن
- اسپلینت

درمان تومور دست باتخلیه مایع کیست
گزینه های درمانی جراحی:
معمولاً پزشکان در این شرایط جراحی را توصیه نمی کنند و در برخی موارد مانند تومورهای سلولی تاندون و کیست گانگلیون تجویز می شود.با توجه به اندازه و محل تومور یا کیست، جراحی می تواند همراه با بیهوشی ، سر شدن و یا سرپایی انجام گیرد همچنین ممکن است برای جلوگیری از رشد مجدد، کورتیزون تزریق کنند. در حال حاضر بسیاری از این بیماریها با استفاده از آرتروسکوپی از بین می روند به همین دلیل گزینه جراحی بسیار کم شده است.