دکتر سلامت

با من همیشه سالم باش

امروزه بیماری آلزایمر به طور چشمگیری در حال گسترش است. از این رو، ضروری است که به دقت به نشانه های اولیه این اختلال در خود توجه نموده و در اسرع وقت آن را شناسایی کنید. بیماری آلزایمر نوعی اختلال عصبی-شناختی است که با کاهش تدریجی توانایی های ذهنی و شناختی همراه است. تشخیص زودهنگام این بیماری اهمیت حیاتی دارد تا بتوان با اقدامات درمانی و مراقبتی مناسب، از پیشرفت آن جلوگیری کرد و کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشید. بنابراین، بررسی دقیق علائم اولیه و مراجعه به متخصصان امر، گام مهمی در مهار این بیماری است.

اگر شما این علائم را تجربه می‌کنید، احتمالاً در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر قرار دارید. طبق آمار موجود از سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، تقریباً 6 میلیون نفر در کشورهای بزرگ از آلزایمر رنج می‌برند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است. تشخیص زودهنگام این وضعیت بسیار مهم است، زیرا به افراد کمک می‌کند تا علائم خود را به پزشک گزارش دهند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک، برخی از کارهایی که می‌توانید انجام دهید تا در معرض ابتلا به آلزایمر قرار نگیرید را به شما معرفی می‌کنیم.

درک نکردن شوخی یا طعنه دیگران

نفهمیدن شوخی دیگران و برداشت آن به عنوان طعنه و کنایه، یکی از ضعف هایی است که اکثر افراد به آن مبتلا هستند و نشان می‌ دهد که آن ها بیشتر در معرض آلزایمر قرار می گیرند، زیرا نمی توانند تشخیص خوبی در حرف‌ های دیگران داشته باشند‌ و از طرفی اگر احساس کردید که حس شوخ طبعی در شما تغییر کرده، بهتر است که وضعیت خود را بررسی کنید.

علائم آلزایمر

کنترل مداوم وضعیت مالی

اگر جزء افرادی هستید که مدام باید وضعیت مالی خود را کنترل کنید و نمی دانید که چه کاری درست یا غلط است و با وجود این کار باز هم قبض های پرداخت نشده دارید؛ یعنی ذهن تان ضعیف شده و در معرض آلزایمر هستید.

غم و ناراحتی ناگهانی

تغییر در روحیه می تواند علامت افسردگی و آلزایمر باشد. متخصصان به این نتیجه رسیده اند که اگر شما به یکباره حال روحی‌ تان تغییر می‌ کند و علت خاصی هم برای انجام این کار نداشته باشید، احتمالا در معرض آلزایمر هستید‌.

علائم اولیه آلزایمر

کاهش قدرت حافظه

یکی از رایج ترین علائم آلزایمر، کاهش قدرت حافظه می باش؛ یعنی شما مدام اطلاعات را از دیگران بیرون می‌ کشید؛ و در صورتی که بار ها تکرار شده اما باز هم یادتان نمی ماند.

مشکل در راه رفتن

شواهد نشان می‌ دهد که اگر افراد خیلی آرام راه بروند یا قدم های خیلی کوتاه بردارند یا ناقرینه پیاده‌روی کنند و مشکل جسمی هم نداشته باشند، احتمالاً از لحاظ ذهنی به هم ریخته اند که ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر در آن ها بیش تر از دیگران باشد.

بیوگرافی
با من همیشه سالم باش
آرشیو موضوعی