دکتر سلامت

با من همیشه سالم باش

بیماری‌های عصر تکنولوژی همچون ام‌اس، آلزایمر و پارکینسون به‌طور فزاینده‌ای در جوامع امروزی شیوع پیدا کرده‌اند. این بیماری‌های مزمن و پیشرونده، چه بخواهیم و چه نخواهیم، تهدیدی جدی برای سلامت جمعیت به‌شمار می‌آیند. در این راستا، محققان و پژوهشگران حوزه پزشکی توصیه‌هایی را ارائه داده‌اند که می‌تواند در پیشگیری و مدیریت این بیماری‌ها نقش مؤثری ایفا کند.

تاثیر بی نظیر قهوه در پیشگیری از بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام اس)

بیماری ام اس، که حتی شنیدن نام آن در عصر تکنولوژی ما را به لرزه درمی آورد، موضوعی است که در مطالب قبلی دلایل ابتلا به آن را برای شما توضیح داده ایم. در این بخش جدیدترین یافته های محققان در زمینه پیشگیری از ابتلا به این بیماری را به اطلاع شما می رسانیم. مصرف قهوه به عنوان یک نوشیدنی محبوب و پرطرفدار، می تواند نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری ام اس ایفا کند. این یافته ها می تواند برای افراد مستعد ابتلا به این بیماری، راهکاری مؤثر در جهت پیشگیری و حفظ سلامت باشد.

بعد از انجام تحقیقات و مطالعات بر روی 2.788 فرد مبتلا به ام اس و 4.000 فرد سالم دانشمندان دریافتند که افرادی که از قهوه استفاده نمی کنند بیشتر در مرض ابتلا به ام اس قرار می گیرند.

محققان سوئدی دریافتند افرادی که اصلا قهوه مصرف نمی کنند یک و نیم برابر بیشتر از افرادی که حداقل 6 فنجان قهوه در طول هفته مصرف می کنند مبتلا به ام اس می شوند.

در مطالعه ایالات متحده، آن دسته از مردم که قهوه نمی نوشند خطر ابتلا به بیماری ام را تا یک و نیم برابر در خود افزایش می دهند.

پیشگیری از بیماری ام اس

قهوه و تاثیر بینظیر آن بر روی سیستم دفاعی بدن

قهوه خاصیت دفاعی بدن را افزایش می دهد. طبق جدیدترین مطالعات پزشکان دریافتند که افرادی که به هیچ عنوان قهوه مصرف نمی کنند یک و نیم برابر بیشتر در معرض ابتلا به ام اس بیماری عصر تکنولوژی مبتلا می شوند. همچنین دانشمندان بیان کردند که مصرف قهوه به میزان یک فنجان در روز خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را تا حد قابل توجهی کاهش می دهند.

سالها پیش نیز محققان دریافتند که مصرف یک فنجان قهوه در روز تا 25 درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

بیماری ام اس

متوسط سن ابتلا به ام اس

سازمان جهانی بیماری های مربوط به سیستم عصبی با انجام مطالعات بر روی 2.5 میلیون مبتلا به بیماری ام اس دریافتند که این بیماری بر روی تطلب بافت عصبی به طور مستقیم اثر گذاشته و عملکرد طبیعی ان را مختل می کند.

متاسفانه سن ابتلا به ام اس در حال کاهش است و هم اکنون بین 20 تا 40 سال بیشترین مبتلایان را دارد که در بین این بیماران آمار زنان چندین برابر مردان است.

بیوگرافی
با من همیشه سالم باش
آرشیو موضوعی