بررسی علل مداوم احساس گرسنگی
محمد ۲ ماه پیشهمواره احساس گرسنگی شدید و عدم سیری پس از صرف وعده های غذایی مکرر می تواند نشانه های بروز اختلالات و مشکلات پنهان در بدن باشد. این وضعیت، علل بنیادین و درونی خاصی دارد که لازم است مورد کاوش و درمان قرار گیرد. در غیر این صورت، این موضوع می تواند به افزایش وزن بدن و بروز انواع بیماری های مرتبط منجر شود. بنابراین شناسایی و رفع ریشه های این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است تا از عواقب نامطلوب آن جلوگیری شود.
درمان گرسنگی همیشگی خود را در ادامه مظلب ببینید.
همیشه احساس گرسنگی شدید دارم و هیچ وقت احساس سیری نمی کنم. غذا می خورم اما هرگز احساس سیری کامل نمی کنم.
این جملات احتمالا توسط اطرافیان شما بیان شده است که دلیل گرسنگی زیاد و راه درمان آن را یک متخصص تغذیه توضیح می دهد.
برخی از افراد بعد از خوردن وعده های غذایی شان دچار افت قند واکنشی شدید می شوند و این عامل باعث می شود که سریعا احساس گرسنگی دوباره کنند و تمایل به غذا خوردن مجدد داشته باشند که چاقی یکی از عوارض این بیماری به ویژه در خانم هاست.
کم کردن حجم غذا در وعده های غذایی متعدد باعث می شود تا افراد رژیم غذایی خودشان را به درستی کنترل کنند مانند آنکه سه وعده غذایی اصلی را در حجم کم داشته باشند و هر دو تا سه ساعت یک میان وعده حاوی کربوهیدرات را مصرف کنند.
راه های درمان
درمان گرسنگی زیاد
این متخصص تغذیه در خصوص راهکارهای موجود برای بهبود احساس گرسنگی زیاد بیان کرد:یکی از راهکارهای موثر افزایش، استفاده از وعده های حاوی فیبر مانند سبزیجات است که افراد باید در وعده های غذایی سبزیجات تازه را مصرف کنند و برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنند و نان های سبوس دار را در وعده های غذایی اضافه کنند.
افرادی که احساس گرسنگی زیاد می کنند از مصرف غذاهای شیرین و مواد غذایی حاوی قند و شکر هستند خودداری کنند زیرا استفاده بیش از حد قند و شکر احساس گرسنگی را تشدید کرده و هنگامی که از این مواد غذایی استفاده می کنید هورمونی به نام سروتین در بدن آزاد می شود که احساس غم از بین می رود و به فرد احساس شادی می دهد.
افرادی که به دلیل فشار روانی و بروز برخی از احساسات مانند اینکه در زمان عصبانیت تمایل بیشتر به غذا خوردن پیدا می کنند، افرادی هستند که غذا را تنها برای رفع گرسنگی نمی خورند بلکه غذا می خورند تا آرام شوند، این افراد قبل از تغییر رژیم غذایی خود باید به یک متخصص روانپزشک مراجعه کرده تا قبل از ایجاد هر مشکل دیگری بتوانند فشار روانی بیماری شان را کنترل کنند.
گاهی اوقات مصرف برخی از داروها می تواند احساس گرسنگی در فرد را افزایش دهد و در این صورت بهتر است فرد به پزشک معالج خود رجوع کرده و از وی بخواهد تا اگر امکان جایگزین شدن داروی دیگری وجود دارد، داروی بیمار را تغییر دهد تا فرد نیز بتواند رژیم غذایی خود را کنترل کند.