دکتر سلامت

با من همیشه سالم باش

مصرف دارو تابع مجموعه ای از اصول و قواعدی است که رعایت آن ها ضروری به نظر می رسد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که مصرف برخی داروها صرفاً با شکم خالی امکان پذیر است و تناول آن ها همراه با غذا می تواند تأثیر مطلوب دارو را تحت الشعاع قرار دهد. بنابراین، آگاهی از ماهیت و ویژگی های داروهای تجویز شده و شناخت زمان مناسب مصرف آن ها، نقش حیاتی در اطمینان از حصول نتیجه مطلوب از درمان دارد.

قرص و داروهایی که با غذا هم می‌توان مصرف کرد

مصرف صحیح دارو می‌تواند به اندازه خود دارو مهم باشد. برای مثال، آیا می‌دانستید که مصرف داروی سرماخوردگی همراه با یک نوشیدنی خاص می‌تواند باعث عملکرد سریع‌تر آن شود یا اینکه برخی از داروهای بدون نسخه هرگز نباید با هم مصرف شوند؟ در واقع دستورالعمل‌های مصرف داروها بسته به داروی مورد نظر متفاوت است. در این مقاله، ما قصد داریم به شما بگوییم که کدام داروها را بهتر است با غذا مصرف کنید تا بتوانید از مزایای آنها به طور کامل بهره مند شوید.

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی

داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی؛ مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم جز دارو های خوراکی هستند که عوارض جانبی مخصوص به خودشان را دارند؛ اما اگر آن ها را با غذا استفاده کنید، میزان این عوارض جانبی کم تر می شود.

آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها می توانند با عفونت ها مبارزه کنند؛ از طرفی هم ممکن است باعث واکنش هایی مانند حالت تهوع، آلرژی، اسهال و عفونت مخمری شوند و سیستم گوارش را به هم بریزند؛ به خاطر همین باید آن ها را همراه با غذا استفاده کنید.

دارو با مواد غذایی

مسکن های قوی

این دارو ها برای درمان دردهای شدید استفاده می شوند و ممکن است عوارض جانبی مثل حالت تهوع را به همراه داشته باشند؛ اما اگر آن ها را با غذا استفاده کنید، میزان عوارض جانبی شان کم تر خواهد شد.

دارو های ضدبارداری

داروهای ضد بارداری عامل ایجاد حالت تهوع هستند؛ اما اگر آن ها را همراه با غذا استفاده کنید، حالت تهوع ایجاد نخواهد شد و باعث می شود که عوارض جانبی هم کم تر شود.

بیوگرافی
با من همیشه سالم باش
آرشیو موضوعی